Reservation
Thomsonlaan 69, 2565 HX Den Haag 17:00 - 23:00 070 363 40 36

TableBooking
  Reviews

  Our dishes, unique atmosphere and overall experience of Indian Curry House is often praised by our customers. Here you will find some responses. 

  Eet.nu reviews

  Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Blij dat het Indian Curry House er is gekomen.
  merel
   
  We zijn hier al een aantal keren geweest, en hebben daarbij ook verschillende gerechten besteld, en elke keer is het eten weer heerlijk. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en de bediening is vriendelijk en correct, wat wil je nog meer? Kortom: wij kunnen dit restaurant absoluut aanbevelen!!
  Annelies
   
  Zeer gastvrije en (klant)vriendelijke bediening. Het eten is in 1 woord fantastisch te noemen! In dit restaurant word je echt verwend, een leuke avond is gegarandeerd! Alles wordt vers bereid, zeer smaakvolle gerechten!
  Chocodraak
   
  Ik heb er heerlijk gegeten, het eten was van zeer goede kwaliteit en de bediening heeft zich zeer professioneel gedragen. Als mensen echt Indiaas eten willen proeven dan is Indian Curry House een aanrader.
  Linda
   
  Erg lekker gegeten, grote portie, wel half uurtje wachten om te bestellen, dan de soep en daarna weer half uurtje op het hoofdgerecht! Neem de tijd, het eten is het waard!
  Joosten
   

  Check us out on:

  iens_logo    eetnu_logo    tripadvisor_logo